אמש הוענק אות "קיר העיר קרית אתא לשנת תשפ"ה. את האות קיבלו 12 מתושבי קרית אתא על תרומתם על פעילות מעוררת השראה, התנדבות בקהילה, אחריות חברתית, דוגמה ומופת אזרחית. תרומתם ארוכת השנים למדינת ישראל ולעיר קרית אתא. הטקס התקיים בהיכל הספורט העירוני, במעמד ראש עיריית קרית אתא, יעקב פרץ, מ"מ וסגן ראש העיר, מימון טולדנו, רב העיר, חיים שלמה דיסקין, יקירות ויקירי העיר ומשפחותיהם, חברי מועצת העיר ומוזמנים.
ואלו הם יקירי העיר לשנת 2025:
חיים סלקטור, דליה שי, טל ברוך, יחזקאל (חזי) בירן, שרה בסר, דב פיקלר, יוסף טויזר, ר' יצחק טולדנו, בלהה סלע, צביקה קיהן, ציפי וידר, דניאל מלאך.





ראש עיריית קרית אתא, יעקב פרץ: "אין יפה וראוי יותר מלחתום את אירועי העצמאות למדינת ישראל ופתיחת חגיגות ה-100 לעיר קרית אתא, בהענקת תארי יקיר העיר לאנשים הנפלאים של העיר שלנו. אתם יקירי העיר מהווים מגדלור מוסרי לדרך פועלו של אדם יחיד, המסייע לאחד את חלקי העם ליצירה שלמה. פועלכם כמו גם רוח הנתינה שבכם למען מדינת ישראל ולמען קרית אתא ותושביה, היא דוגמה ומופת לעשייה חברתית שאין נעלה ממנה, בפועלכם אתם הופכים את מדינת ישראל לטובה יותר".