קניון שער הצפון בקריית אתא ממשיך להתרחב ולצרף שחקנים מרכזיים בזירת הקמעונאות, עם פתיחת שש חנויות חדשות של מותגים בולטים. המהלך נועד להרחיב את מגוון החנויות ולהתאימו להעדפות המשתנות של המבקרים, תוך חיזוק הקטגוריות המרכזיות והעמקת חוויית הקנייה בקניון לחוויה עדכנית, מגוונת ורלוונטית.
בין הרשתות החדשות שנכנסות לקניון: Optical Center, רשת אופטיקה בינלאומית, בולטת במיוחד בזכות מבחר של מאות מסגרות ממותגי אופנה מובילים כמו Ray-Ban, Oakley ו-Chanel. לצד שירותי בדיקות ראייה ושמיעה. Triumph, מותג ההלבשה התחתונה, פותח פופ-אפ ייחודי עם קולקציות הלבשה תחתונה, בגדי ים ומחטבים.
רשת KSP, מהגדולות בישראל בתחום האלקטרוניקה והטכנולוגיה, המשווקת בנוסף גם את כל המגוון הרחב של המוצרים הנמכרים ברשת, פותחת סניף חדש שיציע מכירה במקום וכן איסוף של מוצרים שנמכרו באון ליין.
מותג הילדים והנוער YOLO עם פופ-אפ אשר יציע מגוון רחב של מוצרים לקראת החזרה לבית הספר. החל מילקוטים בעיצובים עכשוויים, קלמרים, מחברות, עטים ועוד.
בתחום המזון, רשת חמנייה, המתמחה בפיצוחים, אגוזים ופירות יבשים, מצטרפת אף היא עם חנות חדשה.
בנוסף, Moses Shop – פורמט הקז'ואל של רשת מוזס – פותח סניף המציע חווייה ייחודית עם תפריט המבורגרים קלאסי ומנות טבעוניות – הן במתחם ישיבה בקניון והן בטייק אווי או משלוח.
לדברי אילנית גריוביץ'-ברגר, מנכ"לית קניון שער הצפון: "קניון שער הצפון נמצא בתקופה של תנופת עשייה, המתבטאת בהתאמת תמהיל החנויות לצורכי הלקוחות, שיפוץ וריענון החנויות לפורמט עדכני לצד הרחבת מגוון החנויות וההיצע באמצעות השקת שישה מותגים בולטים מתחומים שונים. להשלמת חוויית הביקור, פתחנו הקיץ באטרקציות ייחודיות – בהן מבוך הבלונים שהוצג בארצות הברית, ובמהלך חודש אוגוסט תתקיים סדרת מופעים איכותיים לילדים. הקניון, המשתרע על פני 60 אלף מ"ר, ממשיך לבסס את מעמדו כמרכז קניות ושירותים מוביל בצפון הפונה למשפחות שמעוניינות בחוויית בילוי וקנייה ייחודית".
קניון שער הצפון, נמצא בבעלות חברת שיכון ובינוי וקבוצת ברונפמן פישר, מתפרס על פני 60,000 מ"ר והינו הקניון הראשון והיחיד בישראל אליו צמוד סניף של איקאה. לקניון תמהיל מגוון המשלב מותגים בינלאומיים לצד רשתות ישראליות בולטות, חנויות מקומיות וכן פועלות בו לשכה מרכזית של רשות האוכלוסין – משרד הפנים.