יש איזו טעות שחוזרת על עצמה. רבים טועים לחשוב כי טכנולוגיה זה משהו ששייך לעולם המבוגרים ולילדים יש זמן עד שידרשו לעסוק בנושא הזה. אבל ההנחה הזו היא כמובן טעות גמורה. זאת משום שאנחנו יודעים כי אנחנו חיים היום בעולם טכנולוגי. אנחנו לא יכולים לנתק את עצמנו מהטכנולוגיה למעשה. הרי אם נסתכל על הילדים שלנו, אנחנו נראה כי הם כל היום סביב המסכים. סביב הטלפון, משחקי מחשב וכן הלאה. יש מי שמנסים להוביל את הילדים לעזוב את המסכים ולעשות משהו אחר. אבל אנחנו חושבים כי זו למעשה טעות. הדבר הנכון לעשות לעומת זאת, זה לנצל את העניין אותו מגלים הילדים שלנו בטכנולוגיה ולגייס את העניין הזה לטובתינו. חוג סייבר לילדים זו דרך מהנה וחוויתית, ללמוד קצת על עולמות הטכנולוגיה בדרך יצירתית. דרך החוג, אנחנו יכולים לחשוף את הילדים שלנו לעולמות חדשים ולפתח בהם יכולות אשר בהמשך יבואו לידי ביטוי בעולם העבודה החדש.
אנחנו צריכים ללמד את הילדים שלנו דברים חדשים
הרי אנחנו בעצמנו יודעים כי מה שלמדנו בבית ספר, לא בהיכרח משרת אותנו בחיים הבוגרים. הרי מי מאיתנו זוכר בחרדת קודש איך חופפים משולשים או מה זה קוסינוס? לעומת זאת, אנחנו כן רואים, בעולם העבודה, כי כל הזמן נכנסות תוכנות חדשות אותן אנחנו צריכים להכיר במידה ואנחנו מעוניינים להתקדם במקצוע שלנו. אנחנו פתאום מבינים כי אם אנחנו רוצים להשתלב בעולמות ההייטק והטכנולוגיה, אנחנו צריכים לדעת איך ללמוד לבד, אנחנו צריכים להיות פתוחים למידע חדש, אנחנו צריכים לדעת איך להשתמש בטכנולוגיה לטובתינו בלי לפחד ממנה. קורס תכנות לנוער יכול לתת לילדים שלנו את אותם הכלים שיעזרו להם להצליח בענק בעתיד. התוכנית עליה אנחנו מספרים כעת, היא תוכנית מיוחדת שנוצרה במיוחד לילדים בני כל הגילאים. מתוך הבנה כי בכל גיל אנחנו יכולים ללמד טכנולוגיה, השאלה רק כיצד. אנחנו מאמינים כי בזכות צוות מיומן וחדוות לימוד אמיתית, הילדים שלכם יכולים להגיע להישגים מדהימים, עליהם לא הייתם יכולים לחלום בעבר.
דברו איתנו עוד היום
הארגון שלנו, סייברנט, הוקם במטרה לספק לילדים מכל רחבי המדינה את הכלים להתפתח בעולם הטכנולוגי. התוכניות שלנו מאושרות במשרד החינוך, שם גם כן מבינים כמה זה חשוב לחנך נוער וילדים לטכנולוגיה. אנחנו מזמינים אתכם ליצור איתנו קשר עוד היום ולפתוח את הילדים שלכם לעולם חדש.