רשת ההמבורגרים הכשרה מי מה מו ממשיכה להתרחב עם פתיחת שני סניפים חדשים בקריית מוצקין ובראשון לציון. אחרי ההצלחה של הסניפים ברחובות ובקריית אונו, הגיע הזמן להביא את חוויית ההמבורגר הייחודית לעוד מקומות ברחבי הארץ.

ההמבורגר של מי מה מו מציע 100% בשר בקר טרי שנעשה במקום מדי יום, קציצת בשר ייחודית, עסיסית ומלאה בג'וס בשרי ביותר נוטפת רוטב חם לבחירה שהוכן במיוחד עבור הרשת (דירטי בורגר), וכל זה מוגש בתוך לחמנייה רכה ואוורירית שמעניקה חוויית טעם מושלמת. השילוב של טעמים מיוחדים, מרקמים עשירים ורטבים מקוריים הופכים כל ארוחה למשהו מיוחד. לצד תוספות ייחודיות כמו קריספי צ'יקן, צ'יפס ביתי וקריספי כרוב מתובל.
לאחרונה הרשת השיקה מסורת חדשה ומסקרנת – ספיישל חודשי מתחלף, שבו מוגש מדי חודש בורגר ייחודי עם שילובים יוצאי דופן, חומרי גלם איכותיים וטוויסטים קולינריים מפתיעים.

לדוגמא, במהלך חודשים מרץ – אפריל – ספיישל מי מה מו בורגר בוואריה – טעמים גרמניים מושחתים! יצירה גסטרונומית שמשלבת טעמים עשירים ומרקמים ייחודיים: קציצת בורגר עסיסית 200 גרם בלחמניית בריוש אוורירית, איולי קונפי שום שמוסיף עומק וטעם משגע, עגבנייה טרייה, כרוב כבוש, נקניקיית צ'וריסוס מגולגלת שמביאה איתה חריפות מעודנת, קריספי בצל ואיולי חרדל דיז'ון.
הרשת מביאה את הקונספט של פאסט-קז'ואל – חוויית המבורגר איכותית עם מחירים נגישים. השילוב המושלם בין אוכל מהיר לבין איכות של מסעדות. הסניפים מעוצבים בקפידה ומשלבים חומרים כמו עץ, ניקל ונירוסטה – הכל כדי לייצר אווירה עדכנית ומזמינה. הרשת נחשבת להבטחה קולינרית בזכות השילוב בין חומרי גלם מוקפדים לאווירה מעוצבת ועדכנית.
מאחורי הרשת עומדים אנשי העסקים גלעד אלמוג וניר אדרי, לצד השותף הקולינרי מרט רוסומחו. אחרי שביססו את מעמדם בעולם הקולינריה בישראל התכנון הוא לפתוח כ-5 סניפים נוספים עד סוף שנת 2025 (כפר סבא, ראש העין חיפה ובערים נוספות ברחבי הארץ). בנוסף מתכננים להביא את מי מה מו גם לשווקים בינלאומיים עד סוף 2026.
גלעד אלמוג וניר אדרי, בעלי הרשת, מוסיפים: "אנחנו מתרגשים להמשיך את ההתרחבות שלנו ולפתוח את הסניפים החדשים. המטרה שלנו היא להביא חוויית המבורגר איכותית ונגישה לכל פינה בארץ, עם הקפדה על כל פרט – מהטעם ועד השירות. אנחנו מודים לכל הלקוחות שמלווים אותנו בדרך הזו ומחכים לראות את כולם בסניפים החדשים!"

'מי מה מו' – כשרות רבנות בשר חלק
שעות פתיחה: א-ה 11:00-00:00, ו 11:00-16:00, מוצ"ש שעה לאחת צאת השבת-01:00
סניף קרית אונו – השדרה האקדמית צומת סביון ; סניף רחובות – רחוב הכרמל 80
חדש! סניף מוצקין – רחוב לאה גולדברג 1
חדש! סניף ראשון לציון – רחוב ירושלים 131