עד לפני כמה עשורים היתה התרבות המערבית הצרכנית הגדולה ביותר של אוכל טעים, וכמה שיותר טעים, עסיסי ומגרה. בשנים האחרונות עם חדירת הטרנדים הבריאים לעולם, בעיקר דרך הידועניות שעבדו על זה קשה בשיתוף ארגונים ואנשי מקצוע בתחום, שלף המערב ממדפי ההיסטוריה העתיקה את מה שהפך לטרנד החם החדש- כמה שיותר בריא. כן, כנראה שבימי עבר נהגו אנשים לאכול אוכל בסיסי והרבה יותר בריא, בין השאר פשוט כיוון שלא היו אפשרויות מגוונות כל כך ליצירות קולינריות עתירות סוכר, שמן שרוף ומחומצן ובשרים מלאים סטרואידים, כפי שמציע לנו המערב. אבל היום לאכול מנת צ'יפס נוטפת שמן או לנגוס בלאפה עסיסית זה לגמרי אאוט, הרבה יותר אין לאכול קלח חסה וקובית טופו ולהרגיש שבעים😊 . מצד שני, בסופו של יום אנחנו רוצים משהו שאפשר לאכול אותו בלי לנשוך את השפתיים תוך כדי, וכך אנחנו מוצאים את עצמנו חורשים את הרשת בניסיון לחפש מתכונים ללא סוכר שניתן להעלות על הדעת, מתכוני בריאות טבעוניים ועוד כהנה וכהנה.
זה לא חייב להיות ככה
בהחלט לא. אפשר להנות מאוכל טוב, ממלא ומשחרר, בלי לוותר על עקרונות הבריאות ואפילו לשלב בו פירות וירקות מגוונים המומלצים על ידי גדולי התזונאים, כאלו שמעולם לא העזתם להסתכל לכיוונם בחנות, אבל תופתעו לשמוע שיש דרך להכניס אותם לתפריט שלכם בחכמה בלי שתרגישו. איך זה יכול להיות שעד היום לא מצאתם מתכונים כאלו? פשוט, יש לזה מחיר. בדרך כלל בלוגים של מתכוני בריאות אינם נוטים להכניס בהם צמחי בריאות, אלא מתבססים על סל מוצרים מצומצם, וממנו יוצרים מתכונים שונים, כמובן שעל פי רוב התוצאה תהיה קצת דלה ולא מספיק מרשימה. לעומת זאת, כאשר עורכים הכרות עם מצרכי יסוד מומלצים ופחות מוכרים, שיכולים לשנות את המנה שלכם, אתם מגלים עולם חדש של יצירות בטעם האהוב והמוכר עם ערך מוסף סופר בריא. אז כן, לצמח מנקאי מחיר גבוה יחסית למלפפון, אובליפיחה גם היא תעלה הרבה יותר מעגבנייה, ובכל זאת אם זה מה שיעשה את הבריאות שלכם אז לא תוותרו על זה, נכון?
ככה אפשר לאכול בריא וטעים
פשוט נכנסים לאתר ברי פרי, עוברים על המתכונים, ואחר כך מדפדפים בין המוצרים שאנחנו מציעים לכם על המדפים הוירטואליים שלנו, אוצר בלום של חומרי גלם שאפשר ליצור איתם מעדנים- מלאי בריאות. נסו אותנו.