ממש בכניסה הדרומית לקריית מוצקין, במקום שבו העיר פוגשת את היופי, נמצא SINSA FLOWRES. עם ניסיון של 20 שנה, תשוקה משפחתית ואומנות שיוצאת מהלב, אירנה גינזבורג הופכת כל זר לסיפור אהבה. ביקרנו בממלכה של "סינסה" וחזרנו עם ריח של פריחה וסיפור על נוסחה מנצחת.
לפעמים, כדי למצוא קסם אמיתי, לא צריך ללכת רחוק. מספיק להגיע לרחוב משה גושן 2, בנקודה האסטרטגית של הכניסה הדרומית לקריית מוצקין. שם, בסטודיו SINSA (סינסה), מחכה לכם עולם שכולו צבע, ניחוח ורגש. זהו לא סתם עוד "חנות פרחים", אלא סטודיו לעיצוב שחוגג השנה 20 שנות פעילות – וזה מורגש בכל עלה כותרת ובכל סרט קישוט.
הלב שמאחורי הפרחים: הסיפור של אירנה
מאחורי הממלכה הזו עומדת אירנה גינזבורג. עבור אירנה, פרחים הם לא רק מקצוע – הם דרך חיים. הסטודיו הוקם מתוך תשוקה עזה לאומנות ולאנשים, והפך עם השנים לעסק משפחתי חם ומחבק. "במשך 20 שנה צברנו ניסיון שהוביל אותנו לנוסחה המנצחת," היא מספרת בחיוך. "הנוסחה הזו מורכבת מהספקים הטובים ביותר, האיכות הגבוהה ביותר שיש בנמצא, והמון הקשבה ללקוח."
ב-SINSA מאמינים שלכל נשמה אפשר להתאים את המתנה המושלמת. הגישה של אירנה היא אישית לחלוטין: ליווי צמוד מהרגע שנכנסתם לסטודיו (או התקשרתם) ועד למציאת המתנה שתגרום לאדם האהוב עליכם להרגיש הכי מיוחד בעולם.

הרבה מעבר לזר הסטנדרטי
מה שהופך את SINSA לשם דבר באזור הקריות הוא המגוון הייחודי. כאן לא תמצאו רק "פרחים", אלא יצירות אומנות של ממש:
-
זרי פרחים וסידורים מודרניים: שילובים יצירתיים של פרחים בייבוא מיוחד, שנשמרים רעננים לאורך זמן.
-
סידורי משי יוקרתיים: למי שרוצה יופי שנשאר לנצח בבית או במשרד.
-
עולם המתוקים: סידורי שוקולד מרהיבים שמשלבים טעם ויופי.
-
רגעים מרגשים: זרי כלה מעוצבים בקפידה, עציצים מיוחדים, וסידורי בלונים שמוסיפים חגיגיות לכל אירוע.
"אנחנו לא רק מוכרים מוצר, אנחנו מוכרים חוויה," מסבירה אירנה. "הפרחים שלנו מגיעים בייבוא מיוחד, והסידורים הם כאלה שלא תמצאו בשום מקום אחר. המטרה היא לייצר רגע של וואו."


מיקום מנצח ושירות מכל הלב
המיקום של הסטודיו, בכניסה הדרומית למוצקין, הופך אותו לנגיש ונוח עבור תושבי הקריות והסביבה שרוצים לעצור בדרך הביתה או בדרך לאירוע ולקחת איתם משהו קסום. השירות האישי והאדיב, יחד עם הניסיון המקצועי של שני עשורים, מבטיחים שכל לקוח יוצא עם חיוך – ועם המתנה המושלמת ביד.
אז אם אתם מחפשים להפתיע, לרגש או פשוט להכניס קצת אור הביתה, אירנה וצוות SINSA מחכים לכם. כי בסופו של דבר, פרחים הם הדרך הכי יפה להגיד "אני אוהב אותך", "תודה" או "מזל טוב".




רוצים לגלות את העולם הקסום של SINSA?
כתובת: רחוב משה גושן 2, קריית מוצקין (בכניסה הדרומית)
טלפון: 1-801-703-261
וואטסאפ להזמנות: 054-2369898
מייל: [email protected]
אנחנו מחכים לכם – בואו להתאהב מחדש בפרחים!