יש לכם מאפייה? אולי היא עדיין בגדר חלום שאתם רוקמים בזמן האחרון? לא מעט מאפיתו חדשות, צעירות או ביתיות, מעוניינות להתפתח אבל מרגישות מוגבלות בגלל המחירים הגבוהים בשוק. התפתחות של מאפייה תלוייה במכשור שהיא מחזיקה. בשוק התעשייתי קיימות מכונות מתקדמות ביותר שהופכות את ייצור המאפייה למהיר, יכיל, חסכוני ובעל תוצרים איכותיים יותר, אבל בפועל מדובר בהוצאה לא קטנה שרק מאפיות גדולות ומבוססות יכולות להרשות לעצמן, או במקרים שבעל המאפייה מוכן לקחת על עצמו הלוואות לא קטנות. האם יש פתרון עבור מאפיות צעירות שאינן מעוניינות לקחת סיכונים מופרזים ובכל זאת רוצות לעבוד היטב ולהצליח בשוק באמצעות מכשור מתקדם? יש. הנה פתרון מושלם [שחשוב לקחת בזהירות גדולה] ציוד למאפיות יד 2. למה זה כל כך משתלם, ולמה צריך לקחת אותו בזהירות רבה כל כך?
ציוד חדש או משומש- מה ההבדל
באופן כללי מכונות תעשייתיות הן מכונות שיש להן תוחלת חיים ארוכה יחסית. תנור תעשייתי יכול להחזיק מעמד ברמת עבודה גבוהה במשך יותר שנים מתנור ביתי, בגלל שבתנור ביתי חשובים פרמטרים שונים של עיצוב חיצוני ובטיחות ילדים, פרקטיות וגודל ועוד, אלו הם פרמטרים חשובים יותר מאורך חיי התנור והם אינם קיימים בתנור תעשייתי, כך בדיוק בשאר המכשור התעשייתי למטבח. זו הסיבה שבאופן עקרוני ניתן לרכוש למשל מערבל בצק תעשייתי יד 2 ולקבל תוצאות מצוינות גם אם הוא היה בשימוש מספר שנים במאפייה אחרת נון סטופ. אתם יכולים להרוויח מכשיר מצוין במחיר נמוך משמעותית, ולקבל תוצרים מושלמים בעבודה קלה ויעילה. מצד שני, אם אתם רוכשים את המכשיר ממאפייה כזו או אחרת, אתם עלולים לגלות שרכשתם חתול בשק ויש המון בעיות שעלולות לאכזב אתכם קשות ולהוריד לטמיון את הסכום שהשקעתם במכונה, שגם במקרה של יד 2 אינו סכום מבוטל.
מה יכול לקרות ומה עושים כדי להבטיח שלא יקרה
לפעמים המכונה שרכשתם לא מתאימה בדיוק לצרכים שלכם, לא תמיד אתם תדעו לעלות על זה מראש ולא תמיד מי שמכר לכם ידע לומר לכם כי המכונה לא תתאים לסוג הבצק שאיתו אתם עובדים או לכמות העבודה שאתם מבצעים ביום. לפעמים רכשתם מכונת קרח תעשייתית מציוד של חנות אחרת אבל היא לא מגיעה לטמפרטורה או למהירות ההקפאה שאתם זקוקים לה. במקום לקנות ולהסתכן- בא.ס סוכנויות מציעים מחלקה של מכונות יד 2 בהתאמה מקצועית בביטחון מלא. לכו על זה.