לקראת חג השבועות מציג מקומונט קריות מסעדות מומלצות לחגיגת טעמים בחג הגבינות.
מסעדת 'תטה' – פרדס חנה
במסעדת 'תטה' של השף ניר פרומר חוגגים את חג השבועות כמיטב המסורת והפעם החליט לפנק את כל הלקוחות גם בשבוע איטליה מיוחד שיתחיל בשבועות וימשך לאורך כל השבוע שאחריו
פסטיבל שבועות יתחיל בסוף השבוע הקרוב, החל מיום חמישי, בערב פיצות ובירה ב-49 שח יהנו הסועדים מפיצה מהטבון ובנוסף בירה ללא הגבלה מהחבית…. בשישי ושבת ייהנו הסועדים ממגוון מנות איטלקיות כמו טריאטילה/רביולי/ניוקי / פיצות /פסטות טבעוניות . והחל מיום שני (13.6, יום ראשון המסעדה סגורה) ועד סוף השבוע ייהנו מעסקיות צהריים בסימן איטליה לדוגמה :מנת פתיחה פוקאצה וסלטים, מנה ראשונה פילה חציל ומנה עקרית רביולי בטטה/גבינות וכמובן קפה איטלקי איכותי (כל זה ב65 ₪ לאדם)
טלפון להזמנות – 04-6376401
תטה – כביש 650, פרדס חנה, מתחם דור-אלון.
*לא כשר
רשת המסעדות האיטלקיות 'פיאנו פיאנו'
את חג השבועות הקרוב יחגגו במסעדות פיאנו פיאנו (יקנעם, כפר סבא ונתניה) עם תפרטי ספיישלים לצד התפריט הרגיל. אם תיסעו לסניף כפר בסבא תוכלו למצוא בתפריט של השף נמרוד מרום, במנות הראשונות תמצאו פנצנלה – סלט עגבניות צבעוניות, בזיליקום סגול וירוק, קרעי מוצרלה רכה, בצל סגול וקרם בלסמי מוגש על ברוסקטה עשבי תיבול שטוחה. (44 ₪) . ובמנות העיקריות תמצאו קנלוני עבודת יד במילוי פורטבלו וריקוטה אפוי בתנור עם חמאת מרווה ובשמל פורצ'יני (56 ₪) . אצל השף דייב בגיו מסניף נתניה תוכלו למצוא במנות הראשונות: קלצונה ספינאצ'ו-בצק פיצה במילוי תרד תערובת גבינות עשבי תיבול וסלסת עגבנית פקנטית (42 ₪ ) בעיקריות תמצאו ריזוטו ים-שרימפס ,קלמרי,מולים, ברמונדי בריזוטו עגבניות וגבינת ריקוטה גרידת לימון בצל ירוק ובזיליקום (62 ₪ )
תושבי אזור הצפון יוכלו לאכול בסניף יקנעם בוראטה שבועות -מוצרלה במילוי ריקוטה ושמנת שרי צבעוני בזיל סגול אנשובי שמן זית חומץ בלסמי וקרוטוני בריוש ( 54 ₪ ) ובמנות העיקריות ניתן למצוא את הקפלצו מוצרלה-רביולי במילוי מוצרלה הרוטב פורציני ופטריות צלויות ( 62 ₪ ), מתוך התפריט המיוחד שבנה השף אופיר דדי.
פיאנו פיאנו מתחם G כפר סבא – 09-7688778 , פיאנו פיאנו קניון G-6 יקנעם – 04-9121912, פיאנו פיאנו מתחם רוגובין נתניה – 09-9663663 .
* התפריט יהיה תקף ביום שבת וראשון (13-14.2)
* לא כשר.
מסעדת השף 'שלו ביער'
מסעדת השף הצרפתית 'שלו ביער' ממשיכה במסורת שבועות ותגיש בארוחת חג מספר של ספיישלים : ניוקי עם חמאה חומה ומרווה, עלי גפן , שום קונפי לימונים כבושים וזוקיני .
רביולי טאבולה ובשר טלה ביוגורט וסומק.
קרפציו של סלקים צבעוניים פתיתי כרובית שמן זית בלסמי ופלפלים חריפים.
מרטיני גספצו עם לאבנה כבשים וקונפי סלרי
גם בגזרת הקינוחים דאגו בשלו ביער לקינוח זוגי מיוחד, גבינת גורגונזולה דולצ׳ה ריבת תפוחי עץ וקינמון טוסטונים ארומטים ופירות ברולה.
* יום שבת ה11.6, החל מ- 18:00
* מסעדת שלו ביער, שיכון אלה 2 , קריית טבעון . טלפון להזמנות – 04-9831837
* לא כשר
ל-פיצה
פיצת הבוטיק, "ל-פיצה" מבית מסעדת "ללה" האיטלקית היושבת בלב שדות עמק יזרעאל (צומת כפר ברוך) תציע במהלך שבועות (שישי-שני) תפריט פיצות מורחב . פחות הפיצות הרגילות ויותר הפיצות המפנקות עם הבצק האיטלקי, הגבינה האיכותית ותוספות טריות לצד תוספות שלא נמצא בכל מקום כגון: גבינת ריקוטה, חצילים קלויים, בזיליקום, בצל מתוק ועוד, הפיצות נאפות בתוך תנור אבן מיוחד. דרך אגב המחירים של הפיצות מתחילים במחיר של 35 ₪ עד 47 ₪ עבור מגש אחד. כחלק מהשדרוג הוסיפו לתפריט הפיצות גם פיצה מקמח מלא ופיצה טבעונית.:
ל-פיצה, (בצמידות למסעדת ללה) – צומת כפר ברוך, עמק יזרעאל. טלפון 057-944068
*לא כשר