עיריית קריית ביאליק חזרה בראש מורם מאליפות אירופה לעסקים באנטליה

עיריית קריית ביאליק חזרה בראש מורם מאליפות אירופה לעסקים באנטליה
קריית ביאליק

השתתפות בטורנירי קטרגל 6×6 באירופה היו עד עתה נחלתן הבלעדית של נבחרת מדינת הכדורגל המשתתפת במשחקי המיני-יורו והקבוצות הבכירות שהעפילו לליגת האלופות 6×6. אך השנה גם קבוצות של מקומות עבודה הצטרפו למעגל המשחקים במסגרת ה-,European Minifootball Federation כאשר נבחרת עיריית קריית ביאליק יצאה לאליפות אירופה לעסקים שהתקיימה השנה באנטליה טורקיה.

עיריית קריית ביאליק חזרה בראש מורם מאליפות אירופה לעסקים באנטליה
קריית ביאליק

ב-Euro Business Cup השתתפו השנה 24 קבוצותמכל קצות אירופה, מרוסיה ועד פורטוגל בטורניר מושקע שלא היה מבייש כל אירוע כדורגל מקצועני. המשחקים ששודרו בשידור חי, היציעים המלאים באוהדים, האירוח המפנק במלון הכל כלול הפכו את האליפות לאירוע בלתי נשכח.

עיריית קריית ביאליק הצליחה להעפיל לשמינית הגמר אחרי ניצחון היסטורי של סקר זיגורטה הטורקית ונעצרה רק בשמינית הגמר אחרי הפסד 2-1 לפלוגראדה מפורטוגל, סגנית אלופת אירופה. בראש משלחת קריית ביאליק עמדו סגן ומ"מ ראש העיר, יוסי אזריאל ומנכ"ל העיריה, ליאור טרגן.  מנהל מחלקת הספורט, בני בניסטי, שבימים כתיקונם אחראי כל אירועי הספורט בעיר, הפך להיות שחקן מן המניין ואף הפקיע גול אך גם הגן באופן הרואי על השער כששימש כשוער.

משחק שמינית הגמר ששודר בשידור ישיר באמצעות האיגוד האירופי שבר שיאי רייטינג של צפיה במשחק קטרגל באיזור הקריות. מנכ"ל העיריה ליאור טרגן, היה מאוד מרוצה: "קריית ביאליק היא עיר של ספורט, עיר של כדורגל וקטרגל. אני גאה להיות על המפה האירופית. הטורניר היה חוויה אדירה לשחקנים ולכל צוות המשלחת וגם חוויה לימודית חשובה מאוד. למדנו מהאירופאים איך מארגנים אירועי קטרגל ברמה גבוהה. אני משוכנע כי בעתיד נראה אירועים דומים גם בקריית ביאליק."

מנכ"ל מדינת הכדורגל, מורן גרא, שהיה שותף לארגון המשלחת מסר: "אנחנו תמיד שמחים לשתף פעולה עם עיריות כמו קריית ביאליק שתומכות בספורט העממי באופן כללי ובקטרגל החובבני בישראל בפרט. החברות ב-EMF נותנת ערך מוסף לשחקנים וקבוצות והמטרתנו הקרובה היא לחבר קבוצות מוניציפליות נוספות לארגון "

בואו לקרוא מגוון כתבות מעניינות
מרוץ קריית אתא ה־5! אלפי משתתפים צפויים לקחת חלק באירוע הספורט העירוני
עיריית קריית אתא מודיעה היום, ג', על קיום מירוץ קרית...
אחרי שכבש את ניו יורק: מבוך הבלונים הגדול מגיע לישראל
אחרי שכבש את ניו יורק והפך לאטרקציה בינלאומית, מבוך הבלונים...
קטנוע גנוב אותר הודות לערנותו של פקח אגף הפיקוח העירוני
במהלך סיור שגרתי ברחבי העיר, הבחין שרון, פקח אגף הפיקוח...
קיץ חם בקרית אתא: שלל פעילויות תרבות, ספורט ופנאי לכל המשפחה
עיריית קרית אתא משיקה את תכנית "קיץ חם 2025" –...
נבחר מנהל לתיכון יוצר עתיד עוצמ"ה זוקו בקריית ביאליק
רשת החינוך עתיד בחרה ביוסי לוי לניהול בית הספר עתיד...
אחרי שכבש את ניו יורק: מבוך הבלונים הגדול מגיע לישראל
אחרי שכבש את ניו יורק והפך לאטרקציה בינלאומית, מבוך הבלונים...
למצוא את הפעילות המתאימה לכם
יש הרבה מאוד יתרונות לפעילות ספורטיבית. אנחנו יכולים למנות אותם,...
ספורט, הנאה ותזונה נכונה- כך תעשו את זה נכון
שילוב בין פעילות גופנית ותזונה נכונה הוא המפתח לשמירה על...
הארץ המובטחת: לא יעד גאוגרפי, אלא מדרגה רוחנית
מהי "הארץ המובטחת" לפי חכמת הקבלה? האם מדובר ביעד פיזי,...
חוזרים לשגרה בסטייל: יריד אופנה בצפון מציע הנחות עד 70% על מותגים מובילים
לאחר תקופה ממושכת בבית ולקראת החלפת הארון לבגדי קיץ, יתקיים...
שר החינוך יואב קיש ביקר בקרית אתא: "קרית אתא היא דוגמה ומופת לחינוך איכותי ופורץ דרך״
היום (חמישי) הגיע לביקור בקרית אתא שר החינוך, ח"כ יואב...
יוצאים מהממ"ד לשופינג: יריד מבצעים עם הנחות עד 70% על מותגי אופנה ועיצוב לבית מובילים בקניון שער הצפון
לאחר פתיחת המשק המחודשת, יריד מבצעים רחב שיתקיים בקניון שער...
מנכ"ל משרד הביטחון בביקור בחברת רפאל: "מדינת ישראל חייבת לצאת למערכה של הצטיידות. מרוץ החימוש לעימות הבא עם איראן החל, תחרות הלמידה בעיצומה. חייבים להתחיל עכשיו לייצר את היתרון הטכנולוגי הבא"
מנכ"ל משרד הביטחון, אלוף (מיל') אמיר ברעם, ביקר היום בחברת...
עופר הקריון בקריית ביאליק חוגג 36 שנים ומשנה את פני המסחר והבילוי בצפון הארץ!
עופר הקריון מציג מהלך אסטרטגי רחב הכולל הרחבת הקניון, חידוש...
ראש העיר קריית אתא בסיור עם גורמי פיקוד העורף ברחבי העיר
אמש נערך סיור והערכת מצב עם גורמי פיקוד העורף הפרוסים...
קריית ביאליק מתחדשת: חברת 'מידר' זכתה במכרז הדיירים להתחדשות עירונית במתחם הנחשק בקריית ביאליק, בהיקף של כ- 120 יחידות דיור חדשות.
מהפך של ממש לעיר: החברה מצרפת היום הצלחה חשובה נוספת...
דילוג לתוכן