"חוות דרך התבלינים" בבית לחם הגלילית, בשיתוף עם היועצת הקולינרית מיקה פודארט, מציגים: מתכון מזין לקבבוני דלעת טבעוניים על מקלות קינמון.
מחפשים תחליף טבעוני לקונספט הקבבונים הגלילי והמוכר? "חוות דרך התבלינים" בבית לחם הגלילית, בשיתוף עם היועצת הקולינרית מיקה פודארט – "מיקה תוספת של טעם בחיים", מציגים: מתכון מזין לקבבוני דלעת טבעוניים על מקלות קינמון.
מצרכים:
750 גר' דלעת מגורדת גס
חבילת טופו קטנה מגורדת גס
חצי חבילת עלי מנגולד קצוץ
חצי צרור שמיר קצוץ
חצי כוס גפרורי שקדים מולבנים
5 שיני שום מגורד
כף סוכר חום
קינמון טחון, בהרט, מקלות קינמון דקיקים
מלח, פלפל לבן
6 כפות קמח חומוס
מעט שמן לטיגון
אופן ההכנה:
- קולים את השקדים במחבת גדולה (ללא שמן).
- מוסיפים מעט שמן ואת כל המצרכים מלבד קמח, חומוס ומקלות קינמון (תבלינים לפי הטעם) ומאדים על אש גבוהה. כשהנוזלים מתאדים מורידים מהאש.
- מצננים מעט ומוסיפים קמח חומוס בהדרגה (לפי הצורך) עד שהעיסה דביקה, יציבה ולא רטובה מידי.
- מחממים מחבת פסים עם מעט שמן.
- מרטיבים את הידיים ויוצרים קציצות בצורת אליפסה אותן משחילים על מקל קינמון (לא עד הסוף).
- מניחים על המחבת וצולים כל צד למשך מספר דקות.
מגישים עם טחינה לצד אורז או ירקות צלויים.
שיהיה בתאבון!
ניתן להשיג בחוות דרך התבלינים, בית לחם הגלילית, טל': 04-9533405, ובסניפי הרשת.
![מתכון קבבוני דלעת טבעוניים, חוות דרך התבלינים בשיתוף עם מיקה תוספת של טעם בחיים, צילום הדס ניצן](https://fra1.digitaloceanspaces.com/krcity.co.il/2016/09/%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%95%D7%9F-%D7%A7%D7%91%D7%91%D7%95%D7%A0%D7%99-%D7%93%D7%9C%D7%A2%D7%AA-%D7%98%D7%91%D7%A2%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%9D1-%D7%97%D7%95%D7%95%D7%AA-%D7%93%D7%A8%D7%9A-%D7%94%D7%AA%D7%91%D7%9C%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%A9%D7%99%D7%AA%D7%95%D7%A3-%D7%A2%D7%9D-%D7%9E%D7%99%D7%A7%D7%94-%D7%AA%D7%95%D7%A1%D7%A4%D7%AA-%D7%A9%D7%9C-%D7%98%D7%A2%D7%9D-%D7%91%D7%97%D7%99%D7%99%D7%9D-%D7%A6%D7%99%D7%9C%D7%95%D7%9D-%D7%94%D7%93%D7%A1-%D7%A0%D7%99%D7%A6%D7%9F.jpg)