וובינר Webinar – למען התעשיינים ובעלי העסקים

וובינר Webinar – למען התעשיינים ובעלי העסקים
צילום - מעוף

משרד הכלכלה והתעשייה, הסוכנות לעסקים קטנים ובינוניים ומעוף חיפה קיימו 'וובינר' בשיתוף עיריית קריית ביאליק – מנהלת אזור התעשייה קריית ביאליק בנושא מענקים וכלי סיוע לעסקים

וובינר קריית ביאליק
צילום – מעוף

בימים אלה של משבר הקורונה קיימו משרד הכלכלה והתעשייה, הסוכנות לעסקים קטנים ובינוניים ומעוף חיפה, 'וובינר', בשיתוף מנהלת אזור התעשיהו עיריית קריית ביאליק, בו השתתפו עשרות תעשיינים ובעלי עסקים. הוובינר התקיים כחלק משיתופי פעולה שמוביל מעוף עם יחידות משרד הכלכלה לעידוד תעשיות ועסקים, שיפור יכולת התחרות והפריון.

בוובינר הוצגו- תוכניות משרד הכלכלה וכלי סיוע מטעם הסוכנות לעסקים קטנים ומעוף, מענקים, וקולות קוראים של משרדי ממשלה שונים לעידוד וצמיחה של עסקים ותעשיה.

בסדרת ההרצאות לקחו חלק: סימה הרשמן-קסטרו, מנהלת אזור התעשייה קריית ביאליקיוסי דקל, מנהל מעוף חיפה'מעוף' המספק מענה מקצועי ליזמים ועסקים לכלל שירותי הסיוע של משרד הכלכלה והתעשייה,  ד"ר מלכה ניר, מנהלת זירת ייצור מתקדם ברשות לחדשנות, שהציגה את מענקי הרשות לחדשנות והדרך בה ניתן להטמיע טכנולוגיות חכמות בתעשייה המסורתית ומסורתית מעורבת, ד"ר אריק רבקין – מנהל תעשיות אגף מזון ומדעי החיים, שהציג דרכים להסרת חסמים רגולטוריים וכלי סיוע להתייעלות והטמעת ייצור מתקדם ושרה דיאמנד, מרכזת בכירה סיוע לתעשייה במנהל סחר חוץ, שהציגה את מענקי עידוד סחר חוץ.

יוסי דקל, מנהל מעוף חיפה: "אנו שמחים לשתף פעולה עם עיריית קריית ביאליק, הוובינר הינו הזדמנות מדהימה להיחשף למידע, לרכוש ידע, וכלים בתכניות סיוע, ובמענקים רבים ,שמעניקה המדינה ליזמים ובעלי עסקים באמצעות מעוף, וכן אפשרות לקבל תובנות אישיות רבות והזדמנות לקבלת החלטות לגבי התפתחות עצמית ועסקית, במיוחד בימים אלה של שינויים גלובליים בעולם העסקים והתעשייה, בקרוב נקיים וובינרים נוספים למען העסקים".

ראש עיריית קריית ביאליק, אלי דוקורסקי: "משבר הקורונה הביא עמו תובנות רבות בנוגע לשינויי התפיסות ודרכי העבודה. זה הזמן להרים את הכפפה ולהתחיל להשתמש בכלים טכנולוגיים מתקדמים בכדי להתאים את העסקים למציאות המשתנה".

סימה הרשמן קסטרו, מנהלת אזור תעשיה קריית ביאליק: "מינהלת פארק התעשייה, עיריית קריית ביאליק בשיתוף משרד הכלכלה והתעשייה, מבינות את הצורך הקיומי והממשי בחיזוק ושיפור הפריון של מפעלים וחברות ייצור מקומיות בענפי הטכנולוגיה מסורתית מעורבת ועילית  המשרתות חברות ותאגידי תעשיה בתחום ההייטק, בריאות, מזון  ביטחון ועוד. הצורך בבידול טכנולוגי הוא המפתח לצמיחה של עסקים מקומיים, ועכשיו יותר מתמיד מדינת ישראל רוצה להשקיע בנושאים אלו, על מנת שהמפעלים והחברות יגיעו ליעד של השגת יתרונות תחרותיים בשוק המקומי ובשוק העולמי ובכך להגדיל את הפריון הייצור המקומי והיצוא".

ליאת ברגמן, מנהלת פיתוח אזורי במעוף: "וובינר מענקים וכלי סיוע לעסקים היא עוד יוזמה מבורכת של מינהלת אזור התעשייה קרית ביאליק בשיתוף עם המעוף, במטרה להביא לקפיצת מדרגה בקידום ומינוף הכלכלה וקהילת העסקים המקומית. אני מברכת על שיתוף הפעולה הוותיק במסגרתו מקודמים פיתוח תכניות אסטרטגיות להצמחת העסקים באזור, יצירת הזדמנויות עסקיות משותפות, גיבוש קהילה עסקית פעילה ולמידה משותפת, כל זאת במטרה למנף את העסקים, ולפתח את הכלכלה המקומית".

מעוף, הינו מערך השטח הארצי של הסוכנות לעסקים קטנים ובינוניים במשרד הכלכלה והתעשייה, שמטרתו לקדם עסקים ויזמים בישראל. שירותי מעוף ניתנים בהתאם למצב הקורונה גם באמצעות הדיגיטל לנוחיות כלל בעלי העסקים והיזמים.

למידע נוסף על וובינר, כלי סיוע קורסים ועוד- מעוף חיפה: 1-700-72-7772 ובאתר הסוכנות לעסקים קטנים ובינוניים.

בואו לקרוא מגוון כתבות מעניינות
אחרי שכבש את ניו יורק: מבוך הבלונים הגדול מגיע לישראל
אחרי שכבש את ניו יורק והפך לאטרקציה בינלאומית, מבוך הבלונים...
המטבח האסייתי אצלכם בבית
האוכל האסייתי כבש את המטבח הישראלי בשנים האחרונות, ואין זה...
שחררו את היצירתיות שלכם - ערב בנות קסום בסטודיו Art Time
בסטודיו Art Time, רעיונות לערב בנות מקבלים משמעות אחרת. במקום...
מה חשוב לשאול חברות לשירותי דיילות - תשובות לכל השאלות הנפוצות
זקוקים לדיילות עבור האירוע שלכם? לא מתפשרים על פחות מהטוב...
מתנות טכנולוגיות קטנות שמשאירות רושם גדול
בין שלל מתנות המיתוג המודרניות, רמקול בלוטוס קטן בולט כאחת...
קטנוע גנוב אותר הודות לערנותו של פקח אגף הפיקוח העירוני
במהלך סיור שגרתי ברחבי העיר, הבחין שרון, פקח אגף הפיקוח...
קיץ חם בקרית אתא: שלל פעילויות תרבות, ספורט ופנאי לכל המשפחה
עיריית קרית אתא משיקה את תכנית "קיץ חם 2025" –...
נזילות מים: פתרונות מקצועיים ומתקדמים
מהן נזילות מים ולמה חשוב לטפל בהן? נזילות מים הן אחת...
נבחר מנהל לתיכון יוצר עתיד עוצמ"ה זוקו בקריית ביאליק
רשת החינוך עתיד בחרה ביוסי לוי לניהול בית הספר עתיד...
אחרי שכבש את ניו יורק: מבוך הבלונים הגדול מגיע לישראל
אחרי שכבש את ניו יורק והפך לאטרקציה בינלאומית, מבוך הבלונים...
למצוא את הפעילות המתאימה לכם
יש הרבה מאוד יתרונות לפעילות ספורטיבית. אנחנו יכולים למנות אותם,...
ספורט, הנאה ותזונה נכונה- כך תעשו את זה נכון
שילוב בין פעילות גופנית ותזונה נכונה הוא המפתח לשמירה על...
משפחה: מסגרת מורכבת גם בפן המשפטי
אומרים שמשפחה היא לא פיקניק. הדבר נכון מכל הבחינות. משפחה...
האם כל הכספות מאובטחות?
רמת האבטחה שכספת יכולה לספק משתנה בין סוגי וגדלי הכספות....
שדרוג הבטיחות בחברות
בעידן שבו לחברות מרובות רכבים יש חלק משמעותי בפעילות היומיומית,...
כך תעזרו לבתכם המתבגרת עם הפרעת האכילה ממנה היא סובלת
כולנו, כהורים, יודעים היטב שהילדים שלנו יפסיקו יום אחד להיות...
דילוג לתוכן