הבחירה הנכונה לשנת 2018 בעיצוב משרדים

הבחירה הנכונה לשנת 2018 בעיצוב משרדים
משרד. באדיבות pixabay

ניהול משרד דורש מאיתנו לא רק לשים לב מי הלקוחות שלנו או האם אנחנו מרוצים מצוות העובדים. מעבר לכל אלה צריך גם לבדוק איך בכלל נראה המשרד שלנו והאם אנחנו מרוצים ממנו, שכן המשרד הוא המקום שבו אנחנו מבלים כמעט את כל שעות היממה. לכן, אם גם אתם מרגישים שעם התחלת שנת 2018 זה הזמן להשקיע ולעשות שינוי במשרד, כדאי שתדעו שאתם צודקים. עיצוב משרדים זה מסוג אותם הדברים ששווה להשקיע בהם שכן המשרד הוא לא רק בשבילכם אלא הוא גם כרטיס הביקור הטוב ביותר לעסק שלכם. לכן, אם חשוב לכם ליצור רושם טוב על הלקוחות, על המשקיעים ועל כל מי שנכנס למקום, כדאי יהיה להשקיע בעיצוב נכון ומודרני.

הטרנדים הכי חמים בעיצוב פנים

משרד. באדיבות pixabay

בבואנו לראות איזה טרנדים יש בשנת 2018 בכל התחום של עיצוב משרדים, אנחנו יכולים להצביע על מספר מגמות כאשר הראשונה שבהן היא השימוש בגוונים בהירים יותר. הגוונים הבהירים נראים עדינים יותר ונותנים תחושה של שלווה רבה יותר במשרד, מה שמשפיע גם על האווירה בו בזמן העבודה. לכן כדאי גם לכם לשקול את האפשרות הזאת ובמיוחד אם אתם מוסיפים לכך גם את השימוש בקירות מזכוכית. המגמה העיקרית שניתן לראות בכל מה שקשור לעיצוב משרדים בשנת 2018 היא החשיבות של פתיחת המרווחים של החללים במשרד שכן זה יוצר תחושת משוחררת יותר בין העובדים ושיתוף רב יותר.

הסרת המחיצות במשרד

אם עד היום המשרד שלכם כלל לא מעט מחיצות בין העובדים ובין האגפים השונים במשרד, כדאי לדעת שהיום זה כבר לא כך. בשנה החדשה אנחנו רואים שהמגמה היא דווקא לשבור כמה שיותר מחיצות ולחבר בין העובדים כך שיהיו חללים גדולים יותר במשרד עצמו, עובדה שתורמת גם לתחושת המרחב. עיצוב משרדים זו עבודה שצריך להשקיע בה לא מעט אך אתם יכולים להיות בטוחים שזה ישתלם לכם כי אחרי שהמשרד יעוצב מחדש יהיה לכם הרבה יותר נעים לשהות בו.

עיצוב משרדים – אל תעשו את זה לבד

זה לא משנה איך נראה המשרד שלכם עד היום או כמה חללים יש בו, כי בכל מקרה אף פעם זה לא מאוחר מידי לשנות את העיצוב שלו. מה שכן, אם חשבתם לנסות את כוחכם לבד בעיצוב המשרד, כדאי שתדעו שזה לא באמת מומלץ. עיצוב משרדים, כמו עיצוב של בתים פרטיים וחללים אחרים, זו עבודה שעדיף להשאיר למומחים ואין ספק שאשת מקצוע כמו יפעת ירושלמי היא הכתובת שלכם. יפעת היא מעצבת פנים מומלצת אשר מגיעה עם גישה מקצועית מאוד שיכולה להגיע למשרד שלכם ולהציע לכם אינספור אפשרויות לשיפור. לכן, אם אתם רוצים לתת לעצמכם מתנה לשנה החדשה ואם אתם רוצים להשקיע במשרד שלכם אחת ולתמיד, אתם מוזמנים לפנות עוד היום לאורלי הורביץ ולקבוע איתה פגישה.

בואו לקרוא מגוון כתבות מעניינות
איפה מתאים לשלב בלונים?
בלונים מלווים אותנו החל מגיל הגנון ועד היום, זה אכן...
ציוד מוזל למאפייה שלכם באיכות ובאחריות מלאים- יש דבר כזה
יש לכם מאפייה? אולי היא עדיין בגדר חלום שאתם רוקמים...
פורים במסיבת רחוב ענקית: אטרקציות לכל המשפחה - בקניון שער הצפון- כניסה חופשית
חגיגת פורים השנה יוצאת עם מסיבת רחוב ססגונית ,במסיבה  מגוון...
להתחדש בטיפול שנתי לרכב ולשדרג את הנסיעה עם ריפודים לרכב
מהו טיפול שנתי לרכב ולמה הוא חשוב? האם חשבת פעם מה...
הסייל הגדול של קניון שער הצפון חוזר: עד 70% הנחה – שבוע של מבצעים בכל החנויות
בין התאריכים 23-28 בפברואר, קניון שער הצפון בקריית אתא יקיים...
רשת המוצרים לבית 'הסטוק' פותחת סניף דגל בצפון הארץ על שטח של 1,800 מ"ר בהשקעה של 5 מיליון ₪
הסניף החדש יפתח בעופר הקריון ומציע מגוון רחב של מוצרים...
רשת Sporter מרחיבה פעילותה ומשיקה מתחם של מעל 1,000 מ''ר
רשת מועדוני הכושר הוותיקה Sporter ממשיכה את מגמת ההתרחבות שלה...
מותג האיפור הבינלאומי מייבלין ניו-יורק פותח לראשונה בישראל פופ אפ בקניון עופר הקריון
לרגל פתיחת הפופ-אפ, יוצרת התוכן וזוכת האח הגדול, פרידה עוזיאל,...
מתנות שלא תשכחו: מארזים יוקרתיים, מארז יוקרתי לגבר ובלוני בועה
כשמדובר במתנות, כולנו רוצים להפתיע ולרגש את האנשים הקרובים לנו....
מזגנים מתאימים לשימוש בתעשייה
ברור לכולנו כי מזגן ביתי בעל אחד וחצי כוח סוס...
איזו מתנה תביאו השנה? יש לנו רעיון מצויין
כל שנה אותו סיפור. אתם רוצים לתת מתנה מיוחדת לאנשים...
החידושים החמים להורים ולתינוקות - אל תפספסו את זה
מיטת תינוק הבייבי שלכם כבר גדול? אוקי, אז גדול זו באמת...
מראות גוף מעוצבות: החידוש בריהוט משלים לבית
בעיצוב פנים, כל פריט יכול לשדרג את המראה הכללי של...
מראות גוף לשירות הום סטיילינג
למה נועדו מראות באופן כללי? ולמה נועדו מראות גוף? מראות...
מארז פרלינים
מארז פרלינים
לרובנו אין מושג מה המשמעות או ההיסטוריה של המונחים המשמשים...
למה להשקיע בזר שלך?
הרגע בו אתם קובעים תאריך לחתונה שלכם, הוא בין הרגעים...
דילוג לתוכן